Sunday, 30 October 2011

SEGMEN kenali diriku by ACUTEYHA : 10 perkara 10 hari (1)

10 PERKARA YANG TAK BOLEH DI LUPA WAKTU ZAMAN SEKOLAH...

malas nak tulis panjang-panjang...
1- perkara pertama adalah apabila aku di rotan sebab kes rokok.. hohoh.. kat perhimpunan depan audience..
    malu siot.... haha.. nasib lah.. salah sendiri... tapi sekarang... Alhamdulillah... aku da berenti smoke...

2-perkara kedua adalah masuk sawit.. hohoh... masuk sawit pergi memancing.. sekolah aku dekat dengan sawit          so pergi lah memancing... seronok beb.. hahha..

3- ketiga adalah apabila aku memusnahkan ikan di akuarium kepunyaan cikgu aku.. hoho.. cikgu tu letak lah akuarium tu untuk bagi nampak cantik kat tepi tangga.. beselah... untuk hiasan.. hohoh.. then ikan yang aku pancing tu... huh.. aku letak dalam akuarium tu.. so, ikan tu tak sesuai dok situ.. air pon jadi keruh.. ikan semuanya mati.. habis busuk semuanya..

4-aku tak boleh lupa saat aku pernah kapel waktu sekolah... hohoho..  cinta monyet.. tp tak kisah lah..

5- waktu sekolah.. aku usya orang.. sampai sekarang aku masih jadi admire die.. haha.. die tak tahu.. ngeh3.. aku selalu buka FB die.. hehehe......

6- aku tak leh lupa saat aku tampal sticker NO SMOKING kat bilik khas untuk cikgu-cikgu merokok... hohohoh.. tiap kali tampal mesti kena cabut.. aku rasa 5 kali aku tampal.. hahhha

7- tak leh lupa saat aku dibuli senior.. waktu kena memang bengang,.... bila pikir balik.. aku gelak sendiri..

8-saat aku ditinggalkan sendirian di dalam kelas pada waktu malam.. sram siott.........

9- aku menang kejohanan... hohoh.. rasa best jerk.. semua sukan aku main.. hahahah... time dah besar ni.. ramai pesaing kat luar.. kat sekolah je lah masa untuk aku tunjukkan bakat... hahhaa

10-... aku tak pernah tak meniru dalam exam... wakakaka.... tu saat paling best... kikiki.. result tak gempak gempak jugak.. hohohoh...


itulah cerita aku...
:)

3 comments:

Syieda_Joy™ said...

hahaha..yg tampal sticker tu...kihkih^_^

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

hhohoihoho best2 ..xda lagik ke yg nak join..?? kalo nak join ...boleh ke belog acu k..ade syarat2 nye....sonok kan kenangan wktu sekolah..

Noramira Kassim said...

kena buli ngan senior.??? buli balek lah! hek3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...